Ontsnapte bejaarde teruggevonden op Wacken Open Air 2018

Gepubliceerd door demon326 op 04/08/2018 - 23:03

Het Duitse metalfestival Wacken Open Air, waar jong en oud samenkomen, zit er alweer op. Volgens de Duitse website Deutsche Welle waren er twee bejaarde mannen uit een nabijgelegen home ‘ontsnapt’ en werden ze door de politie na een lange zoektocht gezond en wel teruggevonden op het festival. Ze mochten van de politie niet blijven, maar werden teruggebracht naar het home.

 

Eerste namen Wacken Open Air 2019

Na afloop van deze editie maakte Wacken alvast de eerste bands voor 2019 bekend. Welke bands alvast op de dertigste editie van Wacken spelen lees je hier!

 

Duitse politie verduidelijkt verhaal

De Duitse politie heeft het bovenstaande verhaal over de ‘ontsnapte’ bejaarde mannen verduidelijkt: Het zou niet gaan om bejaarden, maar mannen met de leeftijden van 58 en 59 jaar. Ze zouden dan ook niet uit een home ontsnapt zijn, maar weggelopen zijn uit een instelling voor patiënten met mentale problemen om in het festival dorp van Wacken te gaan feesten, en niet zoals eerder bericht op het terrein. Daarnaast werden de heren ook niet ‘weggehaald’ door de politie, maar werden ze om 3 uur in de nacht aan een bushalte gevonden om terug te keren naar de instelling.


Metalfans.be-nieuws in je facebook nieuwsfeed?