Zes finalisten voor Belgische Wacken Battle

Gepubliceerd door voorzitter op 06/03/2018 - 17:45

De selecties voor de finale van de Belgische Wacken Battle in Lens, Hasselt en Roeselare zijn achter de rug en dus is het moment gekomen om de zes finalisten bekend te maken. Dat zijn Behind Bars, Our Hate, Signs Of Algorithm, Innervate, Turbowarrior of Steel en Violent Sin.

Om te weten wie van deze zes Speed Queen, de winnaar van vorig jaar, opvolgt en deze zomer op het podium van het legendarische Duitse festival staat, moet je op zaterdag 26 mei om 18u afzakken naar zaal Volkskring in Zingem. Niet alleen om je favoriete band te steunen, maar bv. ook omdat je daar op één avond en voor nauwelijks een paar euro de beste Belgische unsigned metalbands van het moment aan het werk kan zien.

Een eerdere winnaar van de Belgische Wacken Battle is Evil Invaders. Zij staan dit jaar opnieuw op het podium van Wacken Open Air, net als Diablo Blvd en Spoil Engine. Andere bekende namen op de affiche zijn o.m. Amorphis, Arch Enemy, Doro, Epica, Nightwish, In Flames, Judas Priest en Dimmu Borgir. Het Duitse festival is reeds uitverkocht, maar Raging Thunder Productions, de organisatoren van de Belgische Wacken Battle, hebben nog combitickets voor wie via hen de bus neemt naar Duitsland.


Metalfans.be-nieuws in je facebook nieuwsfeed?