Hell City houdt er na 12 jaar mee op

Gepubliceerd door demon326 op 02/10/2019 - 13:29

De Limburgse metalband Hell City bracht in 2018 na een lange stilte een nieuw album, getiteld Flesh & Bones, uit. De groep mocht maar liefst twee kerer op de festivalweide van Graspop Metal Meeting spelen en mocht dit jaar ook op het Alcatraz Hardrock en Metalfestival optreden. Maar aan alle mooi liedjes komt een einde, en zo komt er binnenkort ook een einde aan Hell City.

12 jaar geleden begonnen we aan dit avontuur en het bracht ons naar locaties waarvan we toen enkel maar konden dromen. We hebben veel nieuwe en fantastische mensen ontmoet, waarvan we er ondertussen al veel onze vrienden mogen noemen.  We hebben maar liefst vier albums uitgebracht en Graspop Metal Meeting, Alcatraz Hardrock & Metalfestival en ook Summer Breeze hebben we van ons verlanglijstje mogen schrappen! Maar jammer genoeg komt er nu een einde aan ons avontuur, de druk om fulltime bezig te zijn met de groep is té groot, we kunnen daar jammer genoeg niet aan voldoen. 

Bedankt voor de fantastische jaren!

- Hell City

Hell City laat verder weten dat de muzikanten daarom niet zullen stoppen met het maken van muziek, zo kan je alvast enkele bandleden terugvinden in de groep “Hellbillies”. Verder zou er volgens de groep een nieuw ‘heavy’ project in ontwikkeling zijn, maar daar is verder nog niets van geweten.

Je kan Hell City nog een laatste keer aan het werk zien op 12 oktober in Brugge of op 29 november in Bilzen.


Metalfans.be-nieuws in je facebook nieuwsfeed?