Hell City toont videoclip Bogus POTUS

Gepubliceerd door Jennifer op 05/11/2018 - 20:39

Hell City heeft een videoclip online gezet voor hun nummer Bogus POTUS. Daarmee brengen ze brengen ze een duidelijke boodschap aan VS president Trump. De videoclip werd gemaakt in samenwerking met heel wat bekende namen uit de Belgische metalscene, zoals Franky De Smet-Van Damme (Channel Zero), Fleddy Melculy en frontmannen/vrouwen van o.a. Bark, King Hiss, BEAR, Bliksem en Dyscordia.

Je kan de videoclip van Bogus POTUS hier bekijken.

Bogus POTUS staat op het recent uitgebrachte album Flesh & Bones. Het is een wat apart nummer op het album, waarop drummer Tommy Goffin de volledige zang voor zijn rekening neemt.  Hell City is dit jaar nog te zien op Troyfest in Torhout en Pluto Metal Fest in Oosterzele.

Het weinige beetje satire dat mogelijk is met een figuur als Trump hebben we gevat in 'Bogus POTUS'. Als de realiteit namelijk elke groteske grap overtreft wordt het grimmig, precies wat elke betrouwbare bron van objectieve verslaggeving ons overzees meldt. Het feit dat een groot deel van de Belgische metal scene hieraan meedoet en de boodschap mee een stem wil geven maakt het signaal des te krachtiger. Wordt het de voorspelde Blauwe Golf of eerder een Donkere Dinsdag? Midterms of niet, Trump had deze te goed van ons: hier is 'Bogus POTUS'

Hell City


Metalfans.be-nieuws in je facebook nieuwsfeed?