Zanger niet langer in Gloryhammer

Gepubliceerd door Srachex op 22/08/2021 - 19:33

Dit droevige nieuws bereikt ons net heet van de naald. Op de facebookpagina van Gloryhammer staat een kort bericht waarin de band vermeldt dat Thomas Winkler (beter gekend onder zijn alter ego Angus McFife) niet langer deel uitmaakt van Gloryhammer. De geplande shows worden niet gecanceld, maar verdergezet met een nieuwe zanger. Dit korte bericht wekte veel reactie op van de fans, waardoor Gloryhammer snel een tweede bericht deelde:

Aan onze fans,
We hebben al jullie commentaren gelezen en begrijpen dat er veel verwarring, speculatie en verdriet is rond ons laatste bericht en we willen proberen uit te leggen waarom we zo kortaf waren.
Uiteraard zijn we allemaal verdrietig dat het zover is moeten komen, en het is niet de uitkomst die iedereen echt wilde, maar we vonden dat we geen andere keuze hadden. Op dit moment willen we er niet verder op ingaan, uit respect voor Tom.
Het enige wat we jullie kunnen beloven is dat we terug zullen komen, en dat we ons uiterste best zullen doen om een nieuwe zanger te vinden die aan jullie verwachtingen zal voldoen, zodat we door kunnen gaan met het brengen van Gloryhammer shows en albums, beter dan ooit.
We willen jullie hartelijk bedanken voor jullie begrip en vriendelijke berichten van steun, het is een erg droevige en moeilijke tijd voor ons allemaal.
- Gloryhammer

Op de pagina van Thomas Winkler lezen we dat hij een e-mail van de band kreeg met de melding dat hij niet langer in Gloryhammer zat. De reden die Winkler kreeg waren "meningsverschillen over business en op organisatorisch vlak". Het concert op Bloodstock lijkt het laatste optreden te zijn van de band in de laatste samenstelling. Dit is de foto die Winkler deelde op zijn pagina:

 


Metalfans.be-nieuws in je facebook nieuwsfeed?