Miracle Metal Meeting in open lucht

Gepubliceerd door voorzitter op 17/08/2021 - 16:59

Het vaccinatiecentrum in Deinze heeft zopas aangekondigd dat ze nog minstens tot 8 september zullen blijven vaccineren in concertzaal de Brielpoort. Over de periode daarna is er nog onduidelijkheid. Daarom heeft organisator Miracle vzw beslist om de Miracle Metal Meeting van 11 september te organiseren op het evenementenplein op de parking langs de Brielstraat (op zo’n 200 m van de Brielpoort). Hier zal Miracle vzw een festivalterrein bouwen waar de metalfans zich volledig kunnen laten gaan. 

Op het terrein zullen, net als op het voorbije Alcatraz, geen coronamaatregelen van toepassing zijn (dus geen verplichte afstand of mondmaskers) omdat gewerkt wordt met het Covid Safe Ticket.

Aan de hand van het Covid Safe Ticket kan iedere aanwezige aantonen dat hij/zij minstens twee weken volledig gevaccineerd is of dat hij/zij kort vóór het festival negatief getest heeft (maximaal twee dagen voor een PCR-test, max één dag voor een sneltest). Een zelftest wordt niet aanvaard. Omdat het een ééndagsfestival is, voorziet de organisatie géén tests ter plaatse. Bij de ingang zal je dus drie documenten moeten voorleggen: toegangsticket, identiteitskaart en Covid Safe Ticket.

Het aantal beschikbare tickets wordt beperkt zodat op het terrein voldoende plaats is voor mensen die toch liever wat meer afstand houden.

Op de affiche van deze Miracle Metal Meeting staan Cowboys From Hell (Pantera tribute), La Muerte, Spoil Engine, Liar, Dyscordia, Carneia en Turpentine Valley.

Tickets en info kan je terugvinden op www.metalmeeting.be

 


Metalfans.be-nieuws in je facebook nieuwsfeed?