Bitch Fire verenigt Noora Louhimo & Netta Laurenne

Gepubliceerd door Srachex op 22/05/2021 - 15:15

Noora Louhimo (Battle Beast) en Netta Laurenne (Smackbound) hebben een eigen project uit de grond gestampt. Onder de naam Laurenne/Louhimo brengen deze twee dames hun debuut The Reckoning uit. Frontiers Music zal deze nieuwe plaat op 8 juni uitbrengen. De albumdetails kun je onder de statements van Noora en Netta lezen. Het nummer Bitch Fire werd van beelden voorzien, de video kun je onderaan dit bericht bekijken.

Met dit album wilde ik de essentie van klassieke heavy metal en hard rock vastleggen en die combineren met geweldige melodieën en teksten die waarde hebben. Het was vanaf het begin duidelijk: met twee sterke stemmen op het album, dat dit album vol kracht, energie, attitude en emotie zou zijn. Ik stelde me voor dat het iedereen een pak slaag zou geven, mezelf inbegrepen, en ik denk dat het precies dat doet. Het dwingt ons om beter te doen en te evolueren, maar heeft ook veel empathie voor de strijd die we als mensen allemaal moeten leveren.

- Netta Laurenne

Mijn inspiratie voor deze plaat was absoluut "de gedachte aan bekrachtiging" en de songs die een gevoel van kracht en gevoeligheid geven. En wij die de nummers met volle kracht vanuit ons hart en onze ziel vertolken, waardoor er geen twijfel over bestaat hoe gepassioneerd we zijn als vocalisten en artiesten.

- Noora Louhimo

Tracklist:

  1. Time To Kill The Night
  2. The Reckoning
  3. Tongue Of Dirt
  4. Striking Like A Thunder
  5. Bitch Fire
  6. Hurricane Love
  7. To The Wall
  8. Viper's Kiss
  9. Walk Through Fire
  10. Dancers Of Truth

Metalfans.be-nieuws in je facebook nieuwsfeed?