Crucified Barbara houdt ermee op

Gepubliceerd door Jennifer op 15/06/2016 - 15:27

De Zweedse hardrockband Crucified Barbara heeft laten weten dat ze ermee op houden. Twee jaar na hun vierde album In The Red vinden de dames het genoeg geweest. De band stuurde volgend persbericht de wereld in:

Vandaag moeten we helaas zeggen dat een lange reis ten einde komt. Crucified Barbara was onze droom, en jullie hebben ons allemaal geholpen die waar te maken.

De momenten die we gehad hebben als groep en op (en rond) het podium met jullie zijn herinneringen die we nooit zullen vergeten.

 

Onze levens zijn uit elkaar gegroeid en we moeten verder. De laatste jaren hebben voor ons allemaal hun tol geëist, en de vreugde van het samenspelen is ergens onderweg verloren gegaan. Maar we zijn muzikanten in hart en nieren en de laatste noot is nog niet gespeeld voor niemand van ons. We zullen elkaar dus nog wel terug zien, maar dan onder andere omstandigheden en in andere projecten.

 

Bedankt aan iedereen die de afgelopen jaren met ons heeft samen gewerkt, en in ons geloofde toen niemand anders dat deed. Maar zonder jullie, onze fans, zouden we de pracht en kracht van wat rock muziek kan doen nooit hebben gezien.

 

Nogmaals bedankt om onze droom te laten uitkomen!

Het beste en het grootste respect!

 

Crucified Barbara

Mia, Klara, Nicki, Ida


Metalfans.be-nieuws in je facebook nieuwsfeed?