The Road to Graspop Metal Meeting 2016: Finale

Gepubliceerd door Jennifer op 12/06/2016 - 11:31

Met nog amper vier dagen te gaan tot Graspop Metal Meeting is het tijd voor de laatste editie van onze Road to Graspop 2016. De afgelopen weken stelden we jullie 18 bands voor die dit jaar in Dessel zullen optreden. Deze week hebben we het over twee bands die jullie allemaal (zouden moeten) kennen, en die voor het laatst in België te zien zullen zijn: Black Sabbath en Twisted Sister.

Black Sabbath:

De Godfathers van de heavy metal komen nog een laatste keer naar Graspop. Met een tour die The End heet zullen de Britse heren hun inmiddels 50 jaar durende carrière afronden. De laatste kans dus om Geezer Butler, Tony Iommi en Ozzy Osbourne samen aan het werk te zien! Black Sabbath sluit op vrijdag Mainstage 1 af vanaf 22u25. Hieronder kan je kijken naar een clip uit de oude doos: Black Sabbath live in Brussel in 1970 met het nummer Paranoid.

Twisted Sister:

Voor de derde en laatste keer te zien op Graspop Metal Meeting. De vorige twee optredens van de Amerikaanse heavymetalband werden zeer gesmaakt door het Belgische publiek. De band rond frontman Dee Snider verloor in 2015 drummer A.J. Pero aan een hartaanval, en besloot nadien nog een laatste wereldtournee te doen. Twisted Sister sluit zondagavond deze editie van Graspop Metal Meeting af op Mainstage 2 vanaf 23u10. Hieronder kan je alvast meebrullen met het nummer We're Not Gonna Take It live op Graspop in 2012.


Metalfans.be-nieuws in je facebook nieuwsfeed?