Doe een bod op de backdrop van King Hiss

Gepubliceerd door voorzitter op 21/09/2020 - 19:10

Je kan binnenkort een bod uitbrengen op een oude backdrop van King Hiss en tegelijk het Belgische livecircuit helpen om heelhuids door de viruscrisis te geraken. Of een bod doen op twee zeefdrukken van Crowsview, twee gesigneerde drumvellen van Brutus, of op een exclusieve foto van Franky De Smet-Van Damme van Channel Zero. Die worden samen met al 40 andere items van bands en artiesten geveild via Live2020 en SuppArt.

SuppArt is een actie van Coralie Morisse en Brecht Carton voor de Belgische muziekscene. Eind augustus lanceerden ze een oproep naar kunstenaars en muzikanten om een kunstwerk of een stuk memorabilia te schenken. Al deze stukken worden tentoongesteld in OC De Cerf in Gullegem van 31 oktober tot 8 november, en vanaf 1 november komen er dan elke dag drie items online voor vijf dagen, waarop dan uiteraard kan geboden worden. Daarvoor werken ze samen met tweedehands.be. Alle opbrengsten worden toegevoegd aan het fonds van Live2020 en gaan naar hen die het nu broodnodig hebben: van backliners tot stagehands, van muzikanten tot boekingsagenten, van dj’s tot podiumbouwers, van geluidstechnici tot roadies.

Enkele weken geleden nam Riethaeve Fatn foto’s van Franky De Smet-Van Damme. Daar kwam o.m. een doodskist aan te pas. De geselecteerde foto geeft zo de wanhoop weer die momenteel in de muzieksector aanwezig is. De foto die geveild zal worden, zal gesigneerd worden door Franky. Ook worden er steunkaartjes gemaakt met nog een andere foto van Franky, eveneens door Riethaeve Fatn genomen. Deze steunkaartjes zullen op de expo en op nog andere plaatsen te koop zijn.

Metalbands die zelf nog iets willen doneren, vinden alle gegevens via: www.live2020.be/acties/suppart-kunstveiling

 

 

 


Metalfans.be-nieuws in je facebook nieuwsfeed?