The Road to Graspop Metal Meeting 2016: Deel 9

Gepubliceerd door Jennifer op 05/06/2016 - 11:43

Of we er met de trein zullen raken valt af te wachten, maar Graspop Metal Meeting begint al over 11 dagen. Vandaag stellen we weer twee bands voor die dit jaar op de Belgische metal hoogmis zullen optreden. Deze week staan Sacred Reich en Nightwish in de kijker.

Sacred Reich:

De Amerikaanse thrashmetalband komt voor de derde keer naar Graspop Metal Meeting. Nieuwe albums moeten we van de oude rotten niet meer verwachten, hun laatste studioalbum dateert intussen al van twintig jaar geleden. Verwacht je dus aan een set van klassiekers, zoals The American Way vanop het gelijknamige album uit 1990. Sacred Reich speelt op zondagavond vanaf 20u in de Marquee.

Nightwish:

In 2009 stond de Finse symfonische metalband al eens in Dessel. Intussen is toenmalig zangeres Anette Olzon vervangen door de Nederlandse Floor Jansen, en knalt de band harder dan ooit. In 2015 verscheen het eerste album met de nieuwe zangeres, Endless Forms Most Beautiful. Het titelnummer van dat album kan je hieronder beluisteren. Nightwish headlined op zaterdagavond Mainstage 2.


Metalfans.be-nieuws in je facebook nieuwsfeed?