Andralls heeft nieuw album klaar

Gepubliceerd door voorzitter op 04/04/2019 - 18:30

De Braziliaanse fasthrashers van Andralls, die regelmatig ook in ons land spelen – vorig jaar nog in Oostende, hebben een nieuw album klaar. Bleeding For Thrash wordt hun zesde studio album en komt uit op 25 juni bij Distro Rock Records. Het album werd opgenomen in de Papiris Studio in Sao Paulo met producer Caio Monfort (Running Like Lions). De meeste tracks werden geschreven door drummer Alexandre Brito en zanger-gitarist Alex Coelho. Het is opnieuw snelle, agressieve, technische thrashmetal, maar met een beetje death, punk, heavy metal, industrial en zelfs country. Dat belooft.

Tijdens het schrijven van de tracks kreeg Alex Coelho te horen dat hij schildklierkanker had, waardoor de opnames werden uitgesteld. Hij bleef wel voort componeren terwijl hij zich voorbereidde op de operatie en behandelingen. Hij kon zes maanden niet zingen. Intussen is hij genezen en beter in vorm dan ooit.

Het nieuwe album betekent ook het afscheid van bassist en mede-oprichter Eddie C en het binnenhalen van Felipe Freitas (Nervochaos).


Metalfans.be-nieuws in je facebook nieuwsfeed?