Stream of Passion houdt ermee op

Gepubliceerd door demon326 op 06/04/2016 - 15:46

De uit Nederland afkomstige symfonische metalband Stream of Passion heeft besloten om de handdoek in de ring te gooien. De groep gaat uit elkaar en opzoek naar nieuwe muzikale uitdagingen. De groep eindigde in 2012 ook al hun contract met het label Napalm Records om vervolgens een Indiegogo campagne op te zetten om het vierde studioalbum A War of Our Own te financieren.

“De afgelopen elf jaar waren fantastisch, we hebben de tijd van ons leven gehad en vonden het geweldig om onze liefde voor muziek te delen met de fans, maar aan alle mooie liedjes komt een einde, ook aan dat van ons. We voelen dat het tijd is om verder te gaan en op zoek te gaan naar nieuwe muzikale avonturen. Wij zijn trots op wat we samen als band bereikt hebben en willen op een hoge noot eindigen.”

Stream of Passion zal nog enkele afscheidsshows spelen en zal verder ook nog een dvd opnemen als herinnering aan de afgelopen jaren. Deze wordt opgenomen op het optreden in het Nederlandse Amstelveen in september. Daarnaast is band ook aan het kijken of ze aan het einde van het jaar nog een speciale afscheidsshow kunnen houden.

Je kan Stream of Passion nog zien op één van de volgende optredens:

Aug. 26 - Zebra Festival, Gemert (NL)
Sep. 02 - P60, Amstelveen (NL) (DVD recording)
Sep. 07 - ProgPower USA XVII, Atlanta, GA (USA)
Oct. 13 - Underworld, London (UK)
Oct. 14 - Bierkeller, Bristol (UK)
Oct. 15 - Classic Grand, Glasgow (UK)
Oct. 16 - Robin 2, Bilston (UK)

 

 


Metalfans.be-nieuws in je facebook nieuwsfeed?