Pestilence heeft alweer nieuwe bassist

Gepubliceerd door Jennifer op 24/09/2018 - 21:49

Nog geen anderhalf jaar na zijn komst heeft bassist Tilen Hudrap de deathmetalband Pestilence alweer verlaten. Hij zal in 2019 veel werk hebben met zijn andere muzikale projecten, terwijl het ook voor Pestilence een druk jaar belooft te worden. Dat was niet te verzoenen en dus verlaat hij eind dit jaar de band. Pestilence heeft intussen al een vervanger klaar. De Roemeen Edward Negrea zal vanaf 2019 de basgitaar voor zijn rekening nemen. Hij speelt momenteel bij het Roemeense Necrovile. Tilen Hudrap werkt wel nog de Pestilence shows tot eind dit jaar af.

Ik ben actief in de muziekbranche sinds 2009. Mijn basisinstrument bij de start was de piano. Tijdens deze piano jaren, leerde ik ook elektrische en basgitaar spelen. Het piano spelen heeft me geholpen om veel meer te leren over muziek en muziektheorie.

Sinds 2014 speel ik bij verschillende bands, zoals Marchosias, Paddingmoth en uiteraard Necrovile. Ik heb intussen over heel Europa gespeeld naast bands als Nile, Suffocation, Cancer, Napalm Death, Carcass, Kreator, Severe Torture, Wormed, Opeth, Annihilator en ga zo maar door.

Ik ben heel enthousiast dat ik deze kans heb gekregen om mijn basgitaarvaardigheden aan de metalwereld te tonen, en ik hoop dat de fans me zullen aanvaarden als de nieuwe Pestilence bassist.

Nieuwe bassist Edward Negrea

Pestilence bracht in maart hun album Hadeon op de markt. De band stond deze zomer zowel op Antwerp Metal Fest als op Alcatraz Hard Rock en Metal Fest.


Metalfans.be-nieuws in je facebook nieuwsfeed?