Is AC/DC een nieuw album aan het opnemen in Vancouver ?

Gepubliceerd door demon326 op 07/08/2018 - 17:09

De Canadese journalist Steve Newton beweerde op 1 augustus in een blogbericht dat een van zijn rock ’n roll bronnen hem vertelde dat hij enkele bandleden van AC/DC in het centrum van Vancouver (Canada) had gezien. Een van de bandleden waarmee hij zogezegd gepraat heeft is Stevie Young, de neef van Angus Young die in 2014 de ritme gitaar van Malcolm Young heeft overgenomen. Naast Stevie Young, zou ook drummer Phil Rudd gespot zijn, die in 2015 vervangen werd door Chris Slade wegens drugsgerelateerde problemen.

De aanname is dat, aangezien AC/DC de laatste drie albums opnam in de Vancouver Warehouse Studio, de groep aan de opnames van een nieuw album bezig is en of die aan het plannen is.   

Een andere en onafhankelijke bron voor dit verhaal is zanger Kyle Harcött van de Canadese groep Hexripper, die in dezelfde week aanwezig was in de studio. Volgens Kyle waren zowel Phil Rudd als de manager van de groep aanwezig in de studio.

Ik heb zonet  Phil Rudd met mijn eigen ogen in de studio gezien! Phil Rudd en manager wandelden voorbij toen ik de studio wou binnengaan en Rudd deed alsof ik niet bestond.  De manager gaf me dan weer een ‘Fuck Off’ blik. Missie geslaagd dus!


Metalfans.be-nieuws in je facebook nieuwsfeed?