Serj Tankian: “Ik ben verantwoordelijk voor hiatus van SOAD”

Gepubliceerd door demon326 op 13/07/2018 - 09:40

De afgelopen jaren kregen de fans van System Of A Down alsmaar meer hoop op een nieuw album. Zo speelde de groep terug samen concerten, er zouden album opnames plaatsvinden en toen werd het stil rond de groep. Althans tot eerder deze week, wanneer gitarist Daron Malakian in een recent interview met het Kerang! Magazine uithaalde naar SOAD zanger Serj Tankian en hem ervan beschuldigde dat hij de oorzaak is dat er geen nieuw album gemaakt wordt.

Malakian had in een recent interview nog het volgende te zeggen over een eventueel nieuw album.

Er is één persoon onder ons die een album naar zijn eigen hand wil zetten en dat is onze zanger Serj, en niet iedereen gaat daarmee akkoord. Als het van Serje afhing, hadden we zelfs nooit de albums 'Mezmerize' en 'Hypnotize' gemaakt gehad.

Bekentenissen over SOAD door Serj Tankian

Het botert al enige tijd niet meer tussen de bandleden van System Of A Down en de laatste nieuwe beschuldigingen van gitarist Daron Malakian waren voor zanger Serj Tankian de spreekwoordelijke druppels die de emmer deden overlopen.  

Ik ga proberen om voor eens en voor altijd enkele zaken op de helderen, hopelijk zonder iemand in het proces te beschuldigen.

Aldus Serj Tankian.

Serj besloot dan maar om in de pen te kruipen en het verhaal van zijn kant te vertellen, en dat kan je uitgebreid op zijn persoonlijke facebook-pagina lezen.

Serje Takian Statement


Metalfans.be-nieuws in je facebook nieuwsfeed?