Kobra and the Lotus zangeres overwint ziekte van Lyme

Gepubliceerd door Jennifer op 08/02/2018 - 14:11

Kobra and the Lotus zangeres Kobra Paige laat weten dat ze vrij verklaard is van de ziekte van Lyme. De Canadese voegt eraan toe dat ze het afgelopen jaar verschillende maanden in behandeling is geweest tijdens het voorbereiden van hun tournee. Paige sukkelde sinds 2015 met de ziekte.

De verklaring van Kobra Paige zelf:

Het zijn behoorlijk moeilijke weken geweest, maar tussen de veranderingen en obstakels door heb ik gisteren een mooi cadeau gekregen. Na het overlijden van onze hond, kreeg ik het bericht dat mijn gevecht met de ziekte van Lyme ten einde komt. En dat ik officieel terug veilig kinderen kan krijgen, het is een droom die uitkomt.

 

Ik vind het ironisch dat beide 'Prevail' albums gemaakt zijn terwijl ik in het dieptepunt van de ziekte zat. Ik lag de hele tijd neer op de studiovloer om te rusten. Ik had chronische keelpijn, was de hele tijd zwaar vermoeid, kreeg spierpijn bij de kleinste beweging, gewrichtspijnen, noem maar op. Met wilskracht kan je veel doorstaan.

 

Niemand (inclusief de band) behalve mijn familie wist echt wat ik doormaakte. Ik spendeerde de volgende maanden in het ziekenhuis, helemaal alleen, om de ziekte agressief te bestrijden voor de herfsttournee.

 

We weten nog steeds niet precies hoe de ziekte van Lyme werkt, maar veel van mijn familie is er ernstig door getroffen. En we weten allemaal dat wanneer je de ziekte verslaat, je je leven terugkrijgt. Ik had geluk dat mijn familie me steunde tijdens de behandeling.

 

Volgende week zal ik eindelijk de IV port [voor de langdurige íntraveneuze inname van antibiotica] uit mijn hart halen, aangezien ik die niet meer nodig heb.

 

En geen paniek, de kinderen komen er niet direct. Maar ze zullen deel zijn van mijn toekomst.

Kobra and the Lotus brengt op 27 april een nieuw album, getiteld Prevail II, uit via Napalm Records.


Metalfans.be-nieuws in je facebook nieuwsfeed?