Grave zegt af voor Miracle Metal Meeting

Gepubliceerd door Jennifer op 07/01/2024 - 10:14

Slecht nieuws uit het kamp van Miracle Metal Meeting. De Zweedse deathmetalband Grave heeft al hun geplande optredens geschrapt en zal dus ook niet te zien zijn op Miracle Metal Meeting 2024. Het festival gaat nu op zoek naar een vervanger.

Grave frontman Ola Lindgren geeft meer uitleg bij de beslissing van de band:

De afgelopen maanden waren nogal overweldigend in het Grave kamp. Twee van onze langdurige leden, Mika Lagrén en Tobias Cristiansson, hebben het schip verlaten en zitten niet langer in de band. Er is geen conflict tussen ons en we wensen hen veel geluk in hun toekomstige projecten.

Dit legt echter een enorme druk op de band en het is moeilijk om te zien wat de toekomst brengt en of er zelfs een toekomst is. Op dit moment is niets zeker en niets vanzelfsprekend.

Er is besloten om alle live-activiteiten voor 2024 stop te zetten, omdat er geen line-up is wat de noodzakelijke voorbereidingen onmogelijk maakt.

De belangrijkste focus voor dit jaar is het herstructureren van de band indien mogelijk en hopelijk het schrijven/opnemen en uitbrengen van een langverwacht nieuw studioalbum.

Into the darkness - Into the...

Ola

Miracle Metal Meeting 2024 gaat door op 18 mei in de Brielpoort in Deinze. Op de affiche staan Venom Inc., Nervosa, Sinister, Bütcher, Unravel en Objector.


Metalfans.be-nieuws in je facebook nieuwsfeed?