Conjurer komt naar Headbanger's Balls Fest

Gepubliceerd door voorzitter op 04/09/2023 - 17:47

Het wordt druk in de maand mei van volgend jaar. Na Huginns Awakening Fest in Oostende en Miracle Metal Meeting in Deinze is het nu aan Headbanger's Balls Fest om zijn eerste bands aan te kondigen.

Op 4 mei komen Conjurer, Hippotraktor, Gnome en Tangled Horns naar Izegem. De Britse band Conjurer mixt doom en sludge met postmetal. In het buitenland speelt deze band op grote festivals als Download, Bloodstock, SummerBreeze, ArcTanGent, Hellfest en Brutal Assault, terwijl de weinige passages in ons land eerder bescheiden zijn, met onder meer The Pit's in Kortrijk in 2018. 

Misschien zag je Conjurer in 2022 live aan het werk, toen de Britten liefst vijf keer optraden in ons land (Samhain in Hasselt, Reflektor in Luik, Kavka in Antwerpen, La Rotonde in Brussel en als support voor Celeste in de Trix). Wie voor Headbanger's Balls al eens wil gaan proeven, kan in oktober naar zaal Kavka in Antwerpen.

Er moeten nog drie bands aangekondigd worden en daar zit nog de headliner bij. De vorige headliners op Headbanger's Balls Fest waren King Buffalo (2023) en Decapitated (2022)


Metalfans.be-nieuws in je facebook nieuwsfeed?