The Agonist stopt ermee

Gepubliceerd door Jennifer op 11/05/2023 - 19:48

Na bijna 20 jaar eindigt het verhaal van de Canadese deathmetalband The Agonist. Daarvoor zijn verschillende redenen, een mix van persoonlijke, financiële en industrie gerelateerde problemen. Daarbovenop zijn de bandleden het niet eens over hoe de toekomst van de band er moest uitzien.

Sommige bandleden zullen doorgaan in nieuwe muzikale projecten, terwijl anderen meer zullen focussen op andere projecten en hun familie. Zangeres Vicky Psarakis zal doorgaan met haar band Sicksense. Drummer Simon McKay is op zoek naar een nieuwe band en werkt intussen aan solomateriaal. Bassist Chris Kells zal zich richten op zijn carrière als videomaker; hij maakte al jaren de muziekvideo's van The Agonist en andere bands. Gitarist Danny Marino schrijft momenteel muziek voor twee nieuwe projecten. Pascal "Paco" Jobin, ten slotte, zal nieuwe muziek uitbrengen met Leading The Betrayed

De merchshop van The Agonist in de VS blijft open. De band zette ook een shop voor hun Europese fans, die kan je hier vinden. De inkomsten gaan integraal aan de band en zullen dienen om hun bestaande schulden af te betalen.


Metalfans.be-nieuws in je facebook nieuwsfeed?