Epica, Powerwolf en Electric Callboy komen naar nieuw Nederlands festival

Gepubliceerd door voorzitter op 06/03/2023 - 21:40

Electric Callboy, Powerwolf, Epica, Avatar, Cradle Of Filth en Up The Irons zijn als eerste reeks bands aangekondigd voor de eerste editie van het nieuwe Nederlandse indoorfestival The Rock Circus. Het festival vindt plaats op 3, 4 en 5 november 2023 in de Brabanthallen in ‘s-Hertogenbosch, ongeveer halfweg tussen Tilburg en Nijmegen. De kaartverkoop voor het festival start op 13 maart via ticketmaster.nl. 

Op vrijdag is er een pre-party en op zaterdag en zondag zijn er volwaardige festivaldagen. Er worden nog Nederlandse bands toegevoegd aan de affiche. Dit voorjaar organiseert The Rock Circus provinciale band battles. De winnaars van de tien provincies krijgen een plek om te spelen op het festival. Ook volgt er nog een ruim randprogramma. De beleving wordt compleet gemaakt met een indoor-camping en een boothotel. 

De reeds aangekondigde bands zijn veelbelovend en de ticketprijs lijkt mee te vallen. Een dagkaart kost 66,6 euro, een weekendkaart (vrij, za, zo) 99,90 euro (inclusief servicekosten).

Meer info over The Rock Circus vind je op: www.therockcircus.nl


Metalfans.be-nieuws in je facebook nieuwsfeed?