Ozzy Osbourne zal niet meer touren

Gepubliceerd door Jennifer op 01/02/2023 - 18:55

Nog één keertje wou Ozzy Osbourne een grote tournee doen. De Europese afscheidstournee stond al gepland voor 2019, nog voor er sprake was van covid. Maar Ozzy kreeg een ongeval en de tournee werd intussen al drie keer uitgesteld. Al die tijd hoopte Ozzy om toch terug voor zijn vele fans op te treden, tot nu. Ozzy Osbourne is tot het besef gekomen dat hij fysiek niet meer in staat om te reizen en kan geen grote tournees meer aan kan.

Dit is waarschijnlijk het moeilijkste dat ik ooit al moest delen met mijn trouwe fans. Zoals jullie allemaal weten, heb ik deze maand precies vier jaar geleden een zwaar ongeval gehad, waarbij ik mijn ruggengraat heb beschadigd. Mijn enige doel tijdens deze periode was om terug op het podium te kunnen staan. Mijn stem is oké. Maar, na drie operaties, stamceltherapie, eindeloze fysiotherapie sessies en het meest recent Cybernics (HAL) Treatment is mijn lichaam fysiek zwak.

Ik ben oprecht vereerd dat jullie al die tijd geduldig jullie tickets hebben bijgehouden, maar in eer en geweten, ben ik tot de realisatie gekomen dat ik fysiek niet in staat ben om mijn aankomende Europese tournee af te werken. Ik kan het reizen dat er bij komt niet aan. Geloof me als ik zeg dat het idee om mijn fans teleur te stellen me echt pijn doet, maar dan je je kan voorstellen.

Nooit had ik me kunnen voorstellen dat mijn tourdagen op deze manier zouden eindigen. Mijn team is momenteel aan het nadenken over waar ik nog kan optreden zonder van stad naar stad en van land naar land te reizen.

Ik wil mijn familie bedanken, mijn band, mijn crew, mijn vrienden van Judas Priest en natuurlijk mijn fans voor hun eindeloze toewijding, trouw en ondersteuning, en om mij het leven te geven dat ik nooit gedroomd had te leven.

Ik hou van jullie allemaal...

Ozzy Osbourne


Metalfans.be-nieuws in je facebook nieuwsfeed?