Twisted Sister speelt eenmalig reünieconcert

Gepubliceerd door voorzitter op 12/01/2023 - 15:29

Twisted Sister wordt eind deze maand opgenomen in de Metal Hall of Fame en zal voor die gelegenheid nog één keer live spelen. 

Twisted Sister stopte als band met concerten in 2016. Frontman Dee Snider tourt wel nog solo. Hij stond in 2018 op het Golden Age Rock Fest in Luik, en op Alcatraz en een jaar eerder op Graspop. Hij bracht in 2021 nog een solo-album uit. 

Het is nog niet duidelijk wie zal drummen op dit eenmalige reünieconcert van Twisted Sister. A.J. Pero, de laatste vaste drummer van Twisted Sister, stierf in 2015 aan een hartaanval. Hij werd op de laatste tournee vervangen door Mike Portnoy (Dream Theater, Adrenaline Mob, …). Die zou weleens op de drumkit kunnen plaatsnemen, want hij moet – samen met Steve Vai – Twisted Sister aankondigen voor de Metal Hall of Fame. 

De andere artiesten die dit jaar worden opgenomen in de Metal Hall of Fame zijn de Amerikaanse gitarist Chris Impellitteri, thrashband Raven en Lou Gramm van Foreigner. Bands en artiesten die eerder al werden opgenomen, zijn o.m. Exodus, Judas Priest, Metal Church, Ronnie James Dio, Lemmy Kilmister en Scorpions.


Metalfans.be-nieuws in je facebook nieuwsfeed?