Cattle Decapitation geeft albumdetails vrij na lek

Gepubliceerd door Srachex op 11/01/2023 - 12:30

Cattle Decapitation heeft zonet de albumdetails vrijgegeven van hun volgende album. Oorspronkelijk had de band deze details nog niet wereldkundig willen maken, maar iemand had het album al gelekt naar Reddit. Daarom heeft de Amerikaanse band maar besloten om alle informatie van hun tiende album te delen. Op de eerste single moeten we nog een maandje wachten. Terrasite is de naam geworden en de band legt uit waar deze bijzondere naam vandaan komt: "terra-" (Latijn = "aarde") + "-sitos" (Grieks = "eten"). De definitie hiervan is tweeledig:

  1. Een verslinder of vernietiger van land of aarde.
  2. Post-Anthropoceen “Menselijkheid”.

We hebben allemaal het oude gezegde gehoord over hoe de kakkerlak zo hardnekkig is... zo verraderlijk... zo invasief... dat ze "een nucleaire oorlog zouden kunnen overleven". Ons vorige album "Death Atlas" liet de wereld zwart en levenloos achter... dat dachten we tenminste. Het blijkt dat de met koolstof besmeurde lichamen die de lay-out en de videoclip van het album sierden (en die lijken op de slachtoffers van Pompeii die in de tijd werden bevroren door de ramp met de Vesuvius in 79 na Christus) eigenlijk meer een coconachtig podium waren voor iets veel gemeners dat zou komen... 
Humanity Part 2: The Terrasite. 


Op de cover van het album zien we de terrasiet, alias ~Blattodea Humanis Immortalis~ alias "aarde-eter", vervellen uit zijn ootheca als anderen beginnen te ontwaken in hun nieuwe leven. Na het martelende bestaan als homosapien te hebben doorstaan, zijn ze nu terug in een nieuwe wereld... bang... bedroefd... verward... BOOS. Herboren als een nieuwe variant van de menselijke ziekte, nu aangepast aan het helse landschap dat hun vorige leven hielp creëren om de totale verwoesting van hun thuisplaneet, de Aarde, te voltooien.

- Cattle Decapitation

Tracklist:

  1. Terrasitic Adaptation
  2. We Eat Our Young
  3. Scourge Of The Offspring
  4. The Insignificants
  5. The Storm Upstairs
  6. …And The World Will Go On Without You
  7. A Photic Doom
  8. Dead End Residents
  9. Solastalgia
  10. Just Another Body

 


Metalfans.be-nieuws in je facebook nieuwsfeed?