Zangeres verlaat Nemesea

Gepubliceerd door Jennifer op 01/08/2016 - 17:31

Nemesea bracht in april van dit jaar nog het album Uprise uit, maar nu kondigt zangeres Manda Ophuis aan dat het voor haar genoeg is geweest. Na 14 jaar verlaat de zangeres Nemesea; de band die ze in 2002 zelf oprichtte samen met Sonny Onderwater en Hendrik Jan de Jong. Manda zal zich nu gaan richten op haar werk met hoogbegaafde kinderen. Over haar vertrek zegt de zangeres het volgende:

Met pijn in het hart heb ik, wegens persoonlijke aangelegenheden, besloten dat ik mijn droom om zangeres te zijn moet opgeven. Ik wil iedereen bedanken die de band en mij de afgelopen jaren heeft gesteund. Ik zal de geweldige herinneringen aan deze periode voor altijd koesteren.

Na de vele positieve reacties op het recente album 'Uprise' zijn gitarist Hendrik Jan en bassist Sonny vastbesloten om door te gaan met de band. Ze zullen op korte termijn met verdere plannen komen. Steven Bouma is terug bij de band als vaste drummer, en er wordt nagedacht over hoe Manda kan worden vervangen. Nemesea zal zeker doorgaan; in welke vorm zal later dit jaar worden bekend gemaakt.


Metalfans.be-nieuws in je facebook nieuwsfeed?