While She Sleeps en Fleddy Melculy komen naar Pukkelpop

Gepubliceerd door voorzitter op 20/06/2022 - 18:11

We hadden eerder opgemerkt dat Pukkelpop voor elke festivaldag een metal-act als headliner had, maar bijna geen andere metalbands in hun ruime aanbod. Of het genoeg is moet iedereen voor zichzelf uitmaken, maar Pukkelpop heeft zopas toch enkele zwaardere bands toegevoegd aan de affiche.

Op vrijdag 19 augustus komt de Engelse metalcoreband While She Sleeps naar Hasselt, net als hun Vlaamse evenknie Fleddy Melculy. Voor die vrijdag stonden reeds headliner Slipknot en trapmetal-act Ghostemane aangeduid.

Op zaterdag werd de Amerikaanse grungeband Kills Birds toegevoegd, de chouchous van Dave Grohl, en uit eigen land killthelogo. Dat is het vervolg op de legendarische Belgische hardcoreband .calibre. Stonden voor die dag reeds genoteerd voor Pukkelpop: stonerband Clutch en headliner Limp Bizkit.

Op zondag mag Bring Me The Horizon Pukkelpop afsluiten als headliner. Voor die dag werden nog twee interessante Belgische bands gevraagd: de luide noiserockers van Heisa en lalma, het blackmetalproject van Joan Roan van Arsenal.


Metalfans.be-nieuws in je facebook nieuwsfeed?