Nieuwe drummer voor Vader

Gepubliceerd door Jennifer op 28/03/2022 - 18:50

Het Poolse Vader heeft officieel een nieuwe drummer voorgesteld. Dat betekent dat James Stewart, die het afgelopen decennium op de drumkruk zat, de band verlaten heeft. De nieuwe drummer wordt Michał Andrzejczyk.

VADERMANIAX! Zoals velen van jullie al opgemerkt hebben, is er een NIEUWE DRUMMER bij Vader sinds begin 2022. Michał Andrzejczyk vervoegde ons op tour in Polen in februari (Awakening of Tyrants Tour 2022). Je kon zijn debuut zien in Wrocław in de A2 club. Michał begon in 2021 samen met James Stewart met Vader nummers te werken, nadien deden we enkele repetities samen met de hele band in onze nieuwe "repetitieruimte". James besloot tijdens de US tournee in 2020 ons te verlaten, maar hij speelde en werkte mee met ons tot er een nieuwe drummer klaar stond. Peter wou het niet officieel maken vooraleer jullie met jullie eigen ogen en oren het hoge niveau van deze jonge, maar al zeer krachtige drummer konden ervaren. Dit is nog maar het begin.

James Stewart heeft een beslissing genomen en die respecteren we. Hij spendeerde meer dan tien jaar (!!!) bij Vader, nam vele geweldige albums op en speelde honderden shows over de hele wereld. Dit was de meest stabiele line-up in onze bandgeschiedenis. James zal zijn beslissing ongetwijfeld in zijn eigen woorden toelichten. We wensen hem het beste met zijn bands en projecten, en bedankt voor al die gekke jaren die we samen als band spendeerden.

Vader

Photo Credit
Artur Tarczewski

 


Metalfans.be-nieuws in je facebook nieuwsfeed?