Op metal-holiday naar Mallorca

Gepubliceerd door voorzitter op 04/03/2022 - 16:27

Een Graspop of Alcatraz die vier dagen duurt en waar je de dag ervoor en erna nog op de camping kan blijven, dat lijkt al wat op een ‘gewone’ vakantie. Maar het blijft wel kamperen en er zijn ook metalheads die net iets meer comfort willen. Voor hen is er dit najaar de Full Metal Holiday. Daarbij verblijf je begin oktober zeven dagen in een viersterrenhotel op het Spaanse eiland Mallorca. Van het middagbuffet naar een optreden van Enforcer, even het zwembad in, dan naar Grave Digger, nog op restaurant aan het strand en na Blind Guardian comfortabel slapen in je eigen hotelbed. Voor sommigen zal het een droomscenario zijn. 

Toegegeven, het prijskaartje is al net zo stevig als het aanbod van bands. Net geen 1.500 euro per persoon op basis van een tweepersoonskamer, vluchten (vanuit Duitsland) en eten en drinken inbegrepen. De affiche verraadt dat je tussen een horde Duitsers zal verblijven: Blind Guardian, Tankard, Rage, Feuerschwanz, Enforcer, Therapy?, D-A-D, Grave Digger, Nightmare, Grailknights, Mister Misery, Hitten, Any Given Day, … En die lijst is nog niet compleet. 

Net als op de bekendere (en duurdere) 70.000 Tons Of Metal-cruise verblijven de bands tussen de andere gasten en zal je die kunnen aanspreken voor een praatje of een foto. Er is in het hotel plaats voor liefst 1.400 gasten. We laten jullie even meegenieten van de vorige editie.
 

Wie interesse heeft, volgt deze link: www.full-metal-holiday.com/en/


Metalfans.be-nieuws in je facebook nieuwsfeed?