Temperance breekt de regels van de heavy metal met nieuwe single

Gepubliceerd door Jennifer op 12/10/2021 - 19:19

Het Italiaanse Temperance brengt op 19 november hun zesde album Diamanti uit. Nadat we vorige maand al de single Pure Life Unfolds te horen kregen, laat de band nu een tweede single van het album horen. Breaking The Rules of Heavy Metal werd voorzien van een videoclip.

Als er één ding is dat Temperance uniek maakt is het wel dat we niet geven om commerciële regels. We schrijven onze muziek zoals we ze willen. We vragen ons niet af "gaat dit werken?". We stemmen ons songschrijven niet af op de markt.

Diezelfde attitude hebben we ook wanneer het gaat over limieten accepteren: we accepteren het idee van limieten niet. We zijn hier om regels te breken. Waarom maar één zanger? Laten we er drie nemen. Waarom één stijl? Laten we veel stijlen spelen. Als we iets willen vechten we ervoor, ook al moeten we er regels voor breken. Wat met heavy metal? Heeft dat regels? Heeft het een schema? Indien ja, dan zijn wij er om ze te breken.

Temperance speelt volgende maand twee shows in België als support van Leaves' Eyes. Op 12 november staan ze in De Klinker in Aarschot, op 13 november zijn ze te zien in De Verlichte Geest in Roeselare.


Metalfans.be-nieuws in je facebook nieuwsfeed?