October Changes lost lyric video voor single Medusa

Gepubliceerd door Jennifer op 22/08/2021 - 10:43

De Belgische metalband October Changes heeft een nieuwe single uit. Medusa is het vervolg op de vorig jaar verschenen single The Dark Paradise.

Medusa is een verhaal over de liefde tussen een sirene en een jonge man. Maar hun liefde mocht niet zijn. De vader van de sirene en koning van de zee, trekt zijn dochter brutaal de zee in omdat ze zich toonde aan een mens. Hij was bang voor de gevolgen voor het zeeleven en veroordeelt haar tot een leven in eenzaamheid op een geheim verborgen eiland.. Gedoemd om voor altijd in eenzaamheid te leven. Degenen die het eiland betraden zouden in steen veranderen. Zo zal de locatie van het eiland dus nooit onthuld worden.. Wanneer de zon de oceaan raakt weent de kleine sirene.. Als je goed luistert kan je haar melancholische stem horen die een triest lied zingt dat over de wateren van de zee reist..

October Changes speelt op 8 oktober samen met Cathubodua live in het Kid's Rhythm 'n' Blues Kaffee in Antwerpen. In november is de band ook te zien op het Face Your Festival in Bree.


Metalfans.be-nieuws in je facebook nieuwsfeed?