Lexxi Foxx stapt uit Steel Panther

Gepubliceerd door Srachex op 17/07/2021 - 20:01

Vandaag liet Steel Panther via hun website weten dat Lexxi Foxx uit de groep stapte. Lexxi, wiens echte naam Travis Haley is, was sinds het ontstaan in 2000 de bassist van de groep toen Steel Panther nog als Metal Shop en Metal Skool door het leven ging.

Steel Panther trad dit weekend op op het Rock Fest-festival in Wisconsin zonder Foxx en met een nieuwe bassist. Gedurende dit optreden werd Steel Panther vergezeld door Joey Belladonna (Anthrax) om een cover te brengen van Journey's Don't Stop Believin. In een door een fan gemaakte video van dit nummer kun je de vervangende bassist zien. De band grapte op dat moment nog dat Foxx omwille van zijn seksverslaving in rehab werd opgenomen.

Onder de video kun je de vertaling van het statement van de band lezen.

Het einde van een tijdperk

De grote pandemie van 2020-2037 heeft ons allemaal getroffen. Voor sommigen heeft het echter deuren naar nieuwe mogelijkheden geopend en is het een katalysator geweest om op zoek te gaan naar iemands ware roeping in dit leven.  Dit is het verhaal van Lexxi.  Hij begon zijn nevenbedrijf, "Sexy Lexxi's Prettiest Pets," om geld in te zamelen voor Botox tijdens de lockdown. Maar er gebeurde iets wonderbaarlijks. Hij realiseerde zich dat zijn liefde voor het mooi maken van huisdieren groter was dan zijn liefde om zelf mooi te zijn. Lexxi ontdekte een grotere liefde. Misschien wel de grootste liefde van allemaal.  

Lexxi heeft ervoor gekozen om zijn spiegel op te hangen en zich te richten op zijn pas ontdekte passie. Lelijke honden mooi maken. Hoe dan ook, na bijna 40 jaar van samen rocken en Steel Panther van de Viper Room naar het hoofdprogramma van Wembley Arena te brengen, is het met een zwaar hart - maar geweldige heavy metal herinneringen - dat we Lexxi Foxx vaarwel zeggen.  We houden van je en wensen je een prachtige toekomst als eyeliner op chihuahuas.  

Steel Panther zal de wereld blijven rocken.  En hoewel we misschien nooit een bassist zullen vinden die net zo mooi is als Lexxi, moet het niet moeilijk zijn om er een te vinden die zijn torenhoge intellect evenaart.

Veel succes... En tot ziens Lexxi Foxx!!!


Metalfans.be-nieuws in je facebook nieuwsfeed?