Bruce Dickinson nodigt jullie officieel uit voor 'Belshazzar's Feast'

Gepubliceerd door demon326 op 11/07/2021 - 10:31

Het is een publiek geheim dat Iron Maiden in Frankrijk bezig is met de opnames van een nieuw album en het lijkt erop dat de band op donderdag 15 juli een aankondiging daaromtrent zal doen.

Het is namelijk zo dat Iron Maiden zanger Bruce Dickinson al enkele keren met een Belshazzar’s Feast T-shirt werd gespot. Er werden ook flyers voor het ‘Belshazzar’s Feast’ gespot op het Engelse Download Pilot-festival met het opschrift “Live forever,” “man or beast” en “heaven or hell” en de nummers 15/07 en de Romeinse cijfers (IM)XVII, wat verwijst naar ‘Iron Maiden” en het cijfer 17.

Photo Credit
Iron Maiden

Fans die een email stuurden naar een adres op de flyer kregen reacties met lyric-achtige regels die werken in het acroniem "WOTW" met de eerste letter van elke zin. “Belshazzar's Feast” is een verhaal uit het boek Daniël in de Bijbel, algemeen bekend als het “writing on the wall" verhaal. Singer-songwriter Frank Turner werd tijdens een interview op het Download Pilot-festival naar een nieuw Iron Maiden album gevraagd, waarna hij subtiel zijn jasje opendeed, waaronder een T-shirt met 'Belshazzar’s Feast’ te voorschijn kwam. Er zijn nog tal van andere hints die naar een nieuw Iron Maiden album verwijzen, maar daar zullen we donderdag wel meer over te weten komen.


Metalfans.be-nieuws in je facebook nieuwsfeed?