Aerosmith gitarist Brad Whitford onzeker over de toekomst van de band

Gepubliceerd door demon326 op 07/06/2021 - 10:23

Aerosmith gitarist Brad Whitford laat in een recent interview vallen dat hij niet zeker is of Aerosmith ooit nog in staat zal zijn om live op te treden. Wanneer de interviewer de inmiddels twee keer uitgestelde Europese tournee aanhaalt, komt Whitford met een ‘verassend’ antwoord.

De Europese tour, ze probeerden er vorig jaar een te plannen, en ze praten over volgend jaar. Het is een utopie op dit moment. Er gaat voor een lange tijd niets gebeuren. Soms weet ik niet zeker wat mijn partners denken als ze denken dat dat gaat gebeuren.

Verder in het interview laat Whitford weten dat doorheen Europa op tournee gaan door de brexit ‘moeilijker’ geworden is omdat ze voor het VK nu werkvisa ’s nodig hebben en dat veel meer werk met zich meebrengt.

Ik bedoel, ik heb mijn twijfels of Aerosmith ooit nog echt zal optreden, omdat in dit stadium leeftijd een echte factor aan het worden is. En het is wat het is.

Aerosmith zal normaal op zondag 19 juni 2022 de uitgestelde vijfentwintigste editie van Graspop Metal Meeting afsluiten.  


Metalfans.be-nieuws in je facebook nieuwsfeed?