Waregemse Metal Days verzet naar december

Gepubliceerd door voorzitter op 05/03/2021 - 09:52

De Waregemse Metal Days veranderen – hopelijk – een laatste keer van datum. De eerste editie van dit nieuwe festival vindt nu plaats op 4 en 5 december 2021. De line-up van het festival blijft grotendeels ongewijzigd. Headliner Kvelertak wordt vervangen door de Amerikanen van Drowning Pool.

Het is al geleden van 2007 dat je Drowning Pool aan het werk kon zien in België (toen op Graspop). Daarvoor kwamen ze ook al eens naar Trix in Antwerpen (met .Calibre en Deviate als support) en naar de VK in Molenbeek (met Hatebreed). Drowning Pool moet je kennen van hits als Bodies (door de CIA gebruikt bij de martelingen in Guantanamo, dat kan tellen als referentie!) en Tear Away. Nadien scoorde Drowning Pool nog meer hits, maar die hadden vooral in de VS succes.

Delain bleef voorlopig op de affiche staan ondanks de eerder aangekondigde split van de band. Inmiddels is het duidelijk dat binnenkort een vervangende band zal aangekondigd worden.

Voorts blijft de affiche onveranderd met op zaterdag Dark Funeral, Bloodbound, Leaves’ Eyes, Spoil Engine, Woyote, Misery Loves Co, Evile en Chalice en op zondag Amenra, Stake, Evil Invaders, King Hiss, Celeste, Psychonaut, Heisa en Turpentine Valley.

Tickets bestel je via wmdays.be.

 


Metalfans.be-nieuws in je facebook nieuwsfeed?