Lindsay Schoolcraft verlaat Cradle Of Filth

Gepubliceerd door Jennifer op 10/02/2020 - 21:05

Cradle Of Filth laat weten dat keyboardspeelster Lindsay Schoolcraft niet langer deel uitmaakt van de band. Het vertrek van Schoolcraft kwam er in onderling overleg en om gezondheidsredenen. De band laat weten dat ze al een vervanger gevonden hebben en die momenteel al meewerkt aan het nieuwe Cradle Of Filth album. De opnames van dat album zouden de komende weken beginnen, de release is voorzien voor later dit jaar.

Ik ben hier om jullie te melden dat ik de band heb verlaten. Het was een moeilijke beslissing, maar ik kan jullie verzekeren dat dit het beste is voor mijn welzijn en mentale gezondheid. Mijn herstel gaat vlot en ik zal voltijds muzikant blijven bij mijn andere twee projecten.

Heel erg bedankt aan de band om mij een deel van Cradle of Filth te laten zijn. Het was een ongelooflijke ervaring en ik ben dankbaar dat we dit samen konden delen. Ik wens mijn vervanger het beste en vraag jullie om hen een even warm welkom te geven als ik ooit gekregen heb.

Ik hoop dat sommigen van jullie mij zullen blijven vergezellen op mijn reis als zangeres en componist. De magick en (black) metal eindigt hier niet. Bedankt voor alle liefde, ondersteuning en herinneringen. Ze zullen niet vergeten worden.

Lindsay Schoolcraft

Cradle Of Filth komt deze zomer naar Dynamo Metalfest en Alcatraz Hard Rock & Metal Festival.


Metalfans.be-nieuws in je facebook nieuwsfeed?