Within Temptation kondigt nieuw album aan

Gepubliceerd door Jennifer op 13/09/2018 - 21:33

Het Nederlandse Within Temptation heeft de details bekend gemaakt van hun aankomende nieuwe album. De nieuwe plaat zal Resist heten en verschijnt op 14 december 2018 via Spinefarm Records.

Soms vind ik dat de moderne popmuziek een rebels randje mist. Ons hoofddoel was stukjes muziek te verzamelen die we wel leuk vonden, en het geheel dan een stuk harder te maken. Zo konden we een nieuwe muzikale wereld creƫren die zwaarder, vuiler en futuristischer is dan we al ooit hebben gemaakt. Resist is onze nieuwe visie op metal, onze manier om het rebelse kantje van de popmuziek nieuw leven in te blazen.

Aldus zangeres Sharon Den Adel

Within Temptation vertrekt volgende maand op Europese tournee. Op zaterdag 17 november komen ze naar de Lotto Arena in Antwerpen. Die show is intussen helemaal uitverkocht. In december treedt Within Temptation tweemaal op in zaal 013 in Tilburg, ook deze shows zijn al helemaal volzet.

Within Temptation heeft vandaag ook de lyricvideo voor het nieuwe nummer The Reckoning vrijgegeven, waarop we Papa Roach zanger Jacoby Shaddix aan het werk kunnen horen. De videoclip kan je hierbeneden bekijken.

 


Metalfans.be-nieuws in je facebook nieuwsfeed?