Drummer verlaat Five Finger Death Punch

Gepubliceerd door Jennifer op 18/12/2018 - 19:59

Five Finger Death Punch drummer Jeremy Spencer laat weten dat hij niet langer deel uitmaakt van de band. Hij miste al de recente Noord-Amerikaanse tournee met Breaking Benjamin en onderging intussen een tweede rugoperatie. Spencer zat bij de band sinds de oprichting ervan in 2005.

Ik was al maanden aan het nadenken over deze beslissing, en nu is het zover. Ik ben gestart met drummen toen ik zes jaar oud was, en ik ben dankbaar dat mijn lichaam me decennia lang liet doen wat ik het liefste deed, namelijk drummen. Helaas, de fysieke slijtage heeft me op een punt gebracht waarbij ik niet langer in staat ben de prestaties te leveren die me tevredenheid en vreugde schenken. Ik vind dat de band iemand verdiend die genoeg vuur en energie heeft, en capabel is om de prestaties te leveren die de fans verdienen. Net als jullie zal ik hen aanmoedigen om nieuwe fantastische muziek te blijven maken en de wereld rond te reizen om zinderende optredens te brengen voor de fans.

Drummer Jeremy Spencer

Drummer Charlie Engen verving Spencer tijdens de Noord-Amerikaanse tournee van Five Finger Death Punch. Of hij ook in de toekomst aan boord blijft is nog niet geweten.


Metalfans.be-nieuws in je facebook nieuwsfeed?