Beyond The Labyrinth verkoopt vreemde hebbedingen voor nieuw album

Gepubliceerd door Jennifer op 19/12/2016 - 17:53

Om de afwerking van hun vierde album te financieren heeft de Belgische band Beyond The Labyrinth een deal gesloten met het Amerikaanse platform Pledgemusic. De opnames voor het album "The Art Of Resilience" werden eind november afgerond en er deden meer dan twintig gasten uit de hele wereld mee. Om het album bij de fans te krijgen is nu een crowdfunding campagne gestart. Tot 15 januari krijgen de fans de mogelijkheid om het nieuwe album vooraf te bestellen en zo de band te steunen.

Daarnaast worden er ook zaken verkocht die te maken hebben met Beyond The Labyrinth. Je kan onder meer een op fotopapier gedrukte versie van de hoes op poster formaat, een doosje met drie BTL plectrums en een basdrumvel met het BTL logo aanschaffen. Je kan ook bieden op een concert in je huiskamer of de mogelijkheid om mee te spelen in een videoclip van de band.

Er zijn ook meer “exotische” items te koop. Zoals een met rijst gevuld rolletje van toiletpapier en een Carlsberg voetbaltafel. Deze vereisen toch wat meer uitleg.

Drummer Michel Lodder over het rolletje van toiletpapier:

Dit is niet zomaar een leeg rolletje van toiletpapier dat we met rijst gevuld hebben! Dit is de 'Lodder Shake!' (lacht) .. We namen de song 'Liberation Day' op en vonden in heel de studio geen shaker en toen hebben we dit ding in elkaar geflanst en .. De opname ermee klinkt fantastisch!

Wat betreft de Carlsberg voetbaltafel is gitarist Geert Fieuw duidelijk:

Wel, ik ben altijd gewonnen voor een partijtje ‘kicker’. Deze tafel heb ik gewonnen deze zomer met een wedstrijd van Carlsberg, maar ik heb al een vintage Jodek voetbaltafel staan.. Ik dacht 'meestal ben ik degene die Carlsberg ... Euh ... Laat ons zeggen 'sponsort', laat ons dit eens omdraaien en dat Carlsberg op deze manier onze muziek eens sponsort ....'

Het album The Art Of Resilience zou in maart 2017 in de winkel moeten liggen. Het nu al bestellen of een van de te koop gestelde items aanschaffen kan op: Pledgemusic.com/projects/theartofresilience.

Beyond The Labyrinth - The Art Of Resilience album artwork


Metalfans.be-nieuws in je facebook nieuwsfeed?