Death Angel drummer Will Carroll weer thuis

Gepubliceerd door Jennifer op 08/04/2020 - 12:08

Death Angel drummer Will Carroll is terug thuis, dat laat zijn vrouw weten op sociale media. De drummer lag twee weken op intensieve zorgen in een ziekenhuis in Californië, nadat hij positief getest was voor COVID-19. Death Angel speelde op 10 maart nog in de AB in Brussel samen met Testament en Exodus, ook bij die bands bleken band- en crewleden besmet met het coronavirus.

"De geruchten over mijn dood zijn zwaar overdreven" Ik wou deze post starten met een quote van Mark Twain. Maar nu serieus, ik kan niet overschatten hoe belangrijk ieders liefde, steun en positieve energie was voor mij. Zonder te spiritueel of melig te worden: jullie hebben mijn leven gered.

Toen ik voor 12 dagen in coma was heeft jullie positieve energie me erdoor geslagen. Ik weet dat ik sterk ben, maar niet zo sterk.

Tijdens mijn coma moesten de dokters alle vloeistof uit mijn longen pompen, het equivalent van 5 pinten bier, en dachten ze dat ik het niet ging halen.

Het is een raar gevoel om tegen mensen te praten die dachten dat je het niet ging halen. Het blies me van mijn sokken toen ik een bericht kreeg van Jay Jay French (Twisted Sister), een van mijn idolen. Iemand die ik zelfs niet ken. Misschien zag hij een foto van mij TS tattoo. Hij is gewoon pure klasse.

Toen ik jong was dacht ik dat TS teksten betekenden 'fuck you, het is wij tegen zij' maar misschien was dat wat kortzichtig. Ik denk dat ze meer over de waarde van het leven gaan, en oproepen het niet te verkwisten.

Terwijl ik een nieuw hoofdstuk in mijn leven start kijk ik er naar uit om mijn drumsticks weer ter hand te nemen en om nieuwe files van Rob Cavestany te ontvangen, die uiteindelijk het tiende Death Angel album zullen worden. Tot dan heb ik als taak om te leren wandelen en vast voedsel te eten.

Ik hou van jullie allemaal, bedankt.

Will Carroll


Metalfans.be-nieuws in je facebook nieuwsfeed?