Hasseltse metalcafé De Witte Non zoekt overnemers

Gepubliceerd door Jennifer op 21/01/2020 - 15:46

De uitbaters van het Hasseltse Metalcafé De Witte Non zijn op zoek naar een overnemer. Na 8 jaar hebben Wim en Peter beslist om de uitbating van het café, een begrip in Hasselt en omstreken, over te laten. Ze begonnen (naar eigen zeggen) als jonge gasten en na zoveel jaren veranderen prioriteiten in het leven wel eens. Wie zich geroepen voelt om het café verder te zetten mag gerust eens langskomen tijdens de openingsuren of mailen naar cafedewittenon@gmail.com.

In al die jaren heeft de Non zijn activiteiten uitgebreid met comedy, fakbars (inclusief 4 schilden van studentenverenigingen) en zijn er ook enkele noodzakelijk investeringen gebeurd zoals een aircosysteem, muziekinstallatie, podium en terras.

Verder verzekeren de uitbaters nog dat alle geplande evenementen zeker doorgaan, zoals het optreden van Epitome, Fat Bastard en Albert's Bastards komende zaterdag. Het café blijft tot nader order ook gewoon open. Ten slotte bedanken Wim en Peter ook nog iedereen die de afgelopen 8 jaar heeft geholpen om van De Witte Non een succes te maken, mede-uitbaters Yves en Jan en natuurlijk alle klanten en publiek die ervoor gezorgd hebben dat ze hun wilde plannen van toen hebben kunnen waarmaken.


Metalfans.be-nieuws in je facebook nieuwsfeed?