Spoil Engine mag mee op Metal Cruise

Gepubliceerd door voorzitter op 03/01/2020 - 15:19

70.000 Tons Of Metal, de oer-metalcruise die op 7 januari vertrekt in Miami, heeft zopas nog drie bands toegevoegd aan de line-up. De opvallendste is het Belgisch-Nederlandse Spoil Engine. En het wordt al zo’n mooi jaar voor Spoil Engine, met shows op het Durbuy Rock Fest, de Waregemse Metal Day, Masters Of Rock in Tsjechië, Tattoofest in Nederland en de Miracle Metal Meeting in Deinze.

Op 70.000 Tons Of Metal zal Spoil Engine in goed gezelschap verkeren. De andere bands op deze vijfdaagse cruise zijn o.m. Aborted, Epica, Carach Angren, At The Gates, Devin Townsend, Flotsam & Jetsam, Candlemass, Grave Digger, Exodus, Venom en Ross The Boss. Het aantal reizigers op deze metalcruise bedraagt zowat 3.000. Elk jaar is er ook een groep fans uit ons land die meegaan en ook tv-fenomeen Jani Kazaltzis is al eens meegeweest.

Aborted speelt twee exclusieve shows op het cruiseschip: één set met het beste uit de 25 jaar dat de band bestaat en één set waarin ze integraal hun laatste album (TerrorVision) brengen. Aborted was ook in 2018 al van de partij op 70.000 Tons Of Metal. In een verder verleden gingen ook al Channel Zero (2012) en Ancient Rites (2016) aan boord.

 


Metalfans.be-nieuws in je facebook nieuwsfeed?