Longkanker vastgesteld bij Pretty Maids zanger Ronnie Atkins

Gepubliceerd door demon326 op 05/10/2019 - 17:10

De Deense heavymetalband Pretty Maids zal op 8 november een nieuw album, getiteld Undress Your Madness, uitbrengen via Frontiers Music Srl. Dit zou wel eens het voorlopig laatste album van de groep kunnen zijn, want Pretty Maids maakte zopas bekend dat er bij zanger Ronnie Atkins kanker werd vastgesteld. Hierdoor is de groep genoodzaakt om alle muzikale activiteiten voor een onbepaalde tijd stop te zetten.

In augustus ging ik naar de dokter omdat last had van rugpijn, om vervolgens verschillende scans en onderzoeken te ondergaan. Ik heb lange tijd in onzekerheid op nieuws gewacht. Drie weken geleden kreeg ik het verdict te horen: Ik heb longkanker.

Ik ben momenteel in behandeling en heb twee weken geleden ook al de nodige operaties gehad, waarna ik een longontsteking ontwikkelde ten gevolge van die ingrepen. Volgens de dokters zijn mijn vooruitzichten goed, voor iemand met longkanker. Maar de behandeling zal zeker nog maanden duren, waardoor ik momenteel alle muzikale activiteiten moet staken.

Ronnie Atkins


Metalfans.be-nieuws in je facebook nieuwsfeed?