Ozzy Osbourne brengt nieuw solo album uit

Gepubliceerd door Jennifer op 16/09/2019 - 21:34

Ozzy Osbourne heeft een nieuw solo album klaar. Dat heeft de Prince of Darkness zelf wereldkundig gemaakt. Die eerste solo plaat sinds Scream uit 2010 komt er dankzij de gastbijdrage op een nummer van rapper Post Malone.

Ik had nog nooit van die jongen gehoord. Hij wou dat ik zong op zijn nummer 'Take What You Want', dus dat deed ik en zo ging de bal aan het rollen. Ik begon een nieuw album op te nemen met Post Malone's producer Andrew Watt. Het zijn maar negen nummers, maar het heeft me er wel weer bovenop geholpen.

Als ik dit album niet had gemaakt, zou ik nog steeds in een ziekenhuis bed liggen en denken "ik ga hier eeuwig blijven liggen". Ik heb de muziek zo gemist. Mijn fans zij zo fantastisch en loyaal. Voor dit album dacht ik dat ik ging sterven. De muziek heeft me weer overeind geholpen.

Ozzy Osbourne

Het album zou op vier weken tijd opgenomen zijn. Eerder dit jaar moest Ozzy Osbourne zijn afscheidstournee uitstellen vanwege een longontsteking en een val in zijn huis te Los Angeles. De tournee zou nu in 2020 doorgaan.
 


Metalfans.be-nieuws in je facebook nieuwsfeed?