Fractured Insanity tekent bij Massacre Records

Gepubliceerd door voorzitter op 20/08/2019 - 18:06

Na Cathubodua tekent nog een tweede Belgische metalband een platendeal bij Massacre Records. Deathmetalband Fractured Insanity zal bij het label begin volgend jaar zijn vierde album uitbrengen. Het Duitse label kan je kennen van acts als Atrocity, Exciter, Illdisposed, Jaded Heart, Mystic Prophecy, Sinister of Warpath. Belgische metalbands die eerder bij dit label tekenden, waren behalve Cathuboua nog Ancient Rites en Lemuria.

Het nieuwe album van Fractured Insanity zal Massive Human Failure heten en wordt de opvolger van Man Made Hell uit 2016. Dat werd net als Mass Awakeless uit 2010 uitgebracht bij het Spaanse label Xtreem Music. Hun debuutalbum verscheen in 2007 bij het Amerikaanse Goregiastic Records.

Fractured Insanity kan je binnenkort aan het werk zien op Frietrock in Oud-Turnhout, als support van Memoriam in de Baroeg in Amsterdam en op het United Forces Festival in Duitsland. Ze speelden al supports voor o.m. Memoriam en Thanatos en stonden op Summer Breeze en het Antwerp Metal Fest.


Metalfans.be-nieuws in je facebook nieuwsfeed?