Greg Discenza vervangt Adam Phillips bij Pro-Pain

Gepubliceerd door Jennifer op 25/04/2019 - 20:31

Pro-Pain laat weten dat gitarist Adam Phillips de band verlaat. Daar gaat geen drama mee gepaard, ze gaan als broeders uit elkaar, aldus de Amerikaanse band. Als vervanger stelt Pro-Pain meteen Greg Discenza van het Belgische Komah en Angel Crew aan.

Op vrijdag 10 mei speelt Pro-Pain live in De Casino in Sint-Niklaas, ze krijgen daarbij de steun van Powerstroke. Greg Discenza kan zich dus al meteen in eigen land voorstellen bij zijn nieuwe band. Er zijn nog enkele tickets beschikbaar voor wie er bij wil zijn.

We kondigen met droefheid het vertrek van onze vriend en reeds lange tijd Pro-Pain lead gitarist Adam Phillips aan. Deze beslissing had gelukkig niets te maken met drama of negatieve gevoelens, we blijven gewoon broeders. Adam's onberispelijke gitaarspel en charismatische optredens zullen gemist worden. We wensen hem het beste in de toekomst en hopen dat jullie hem blijven steunen in zijn andere muzikale projecten.

Daarnaast zijn we trots en tevreden om Greg Discenza (van de Belgische metalcore groep Komah) als nieuwe lead gitarist voor te stellen. Greg is een unieke en zeer getalenteerde gitarist, en een kracht om rekening mee te houden op het podium. Wees maar zeker, onze lead gitaar is in goede capabele handen. Welkom dus Greg en bedankt Adam!

Pro-Pain


Metalfans.be-nieuws in je facebook nieuwsfeed?