Corpse Mutilation leden starten Red Sky Burning

Het is al een tijdje stil rond de Belgische deathmetalband Corpse Mutilation. De band doorbreekt nu de stilte met de mededeling dat Corpse Mutilation ermee op houdt, en de leden verder gaan als Red Sky Burning. Reden voor deze transformatie is het vertrek van het laatste originele lid van Corpse Mutilation, gitarist Wannes Delmaere.

Na een lange tijd van zwijgen is het voor ons tijd om met het nieuws naar buiten te komen. Eind 2018 was voor ons als band een lastige en moeilijke periode. We zaten volop in de opnames van het nieuwe album maar interne discussies staken meer en meer de kop op. De motivatie was bij velen van ons ver zoek. Na deze lastige periode besloot Wannes om de band te verlaten. Een beslissing die door iedereen gerespecteerd werd maar een beslissing die een grotere impact zou hebben dan gedacht. Door het vertrek van Wannes verloor Corpse Mutilation haar enige resterende originele lid. Het vertrek van Wannes, samen met het feit dat we al een tijdje aan het overwegen waren om een naamsverandering door te voeren, was voor ons genoeg om Corpse Mutilation ten grave te dragen en met iets nieuws te starten.

Een half jaar later is het tijd om hiermee uit te pakken. 
Red Sky Burning is de nieuwe band van de 4 overgebleven leden. Samen met een nieuw 5e lid beginnen we met een propere lei. Like dus allemaal zeker de pagina van Red Sky Burning om op de hoogte te blijven van de vele nieuwtjes die we in de loop van de komende weken/maanden gaan lossen. 
www.facebook.com/redskyburning

We willen iedereen bedanken die Corpse Mutilation op eender welke manier geholpen heeft. Het zijn er TEVEEL om op te noemen. Respect!

Een speciale bedanking aan Sander Boury, Wannes Delmaere en Thijs Samyn om bijna 10 jaar geleden aan de basis te liggen van Corpse Mutilation.

Thanks en tot op een show van Red Sky Burning!
Anthony - Rens - Danilo - Kevin

Metalfans.be-nieuws in je facebook nieuwsfeed?