Maak kennis met de nieuwe Rhapsody: Turilli / Lione Rhapsody

Twee jaar geleden, in 2016, kondigde Rhapsody een reünietournee aan in de klassieke line-up met Fabio Lione, Luca Turilli, Dominique Leurquin, Patrice Guers en Alex Holzwarth. De groep kwam op Graspop Metal Meeting 2017 nog afscheid nemen van de Belgische fans en dit zou dé laatste keer zijn dat we de groep aan het werk zouden zien.. Althans, dat dachten we toen. 

Vandaag kondigen Luca Turilli en Fabio Lione aan dat ze, jawel, een nieuwe ‘Rhapsody’ band oprichten onder de toepasselijke naam Turilli / Lione Rhapsody. Beide heren worden vergezeld door Dominique Leurquin, Patrice Guers en Alex Holzwarth, die ook onderdeel uitmaakten van de afgelopen ‘afscheid'-tournee.  

40.000 Euro:

De nieuwe Rhapsody, Turilli / Lione Rhapsody, zal ook een nieuw album opnemen en daar roepen ze de hulp van de fans voor in. De groep heeft op het Crowdfunding-platform indiegogo.com een campagne opgezet om het album te financieren en dat kan jij als fan al vanaf 15 Euro doen. In ruil daarvoor krijg je het album, dat rond juni 2019 wordt verwacht, toegestuurd. De groep heeft momenteel al 21.155 Euro van de 40.000 Euro opgehaald.

Metalfans.be-nieuws in je facebook nieuwsfeed?