Sodom gitarist en drummer ontslagen via WhatsApp

Gepubliceerd door Jennifer op 09/01/2018 - 10:12

Afgelopen week maakte Sodom zanger/bassist Tom Angelripper bekend dat hij alleen verder gaat met de band, zonder gitarist Bernd "Bernemann" Kost en drummer Markus "Makka" Freiwald. Naar eigen zeggen om de routine tegen te gaan en met nieuwe hongerige muzikanten verder te gaan.

Nu reageren de gitarist en drummer op deze beslissing:

Tom heeft in zijn  statement al gezegd dat we inderdaad wat uit elkaar groeiden. Onze standpunten over respect en werkvolume lagen steeds verder uit elkaar. Ook de door Tom afgewezen tourvoorstellen stelden ons teleur.

 

Na de overweldigende reacties, waren we volledig klaar om een opvolger voor Decision Day te maken. We hadden ook al enkele songideeën opgenomen. Jammer genoeg deelde Tom ons enthousiasme niet. Hij beëindigde de samenwerking via WhatsApp, zonder ook maar te luisteren naar ons nieuw materiaal.

 

Uiteraard is het niet makkelijk voor ons om Sodom te verlaten. De band is een groot deel van ons leven geworden en we herkenden ons er helemaal in. Maar we zullen niet stoppen met wat we het liefst doen, we zullen samen een nieuwe band oprichten en aan de weg vooruit timmeren.

 

In onze harten zullen we Sodom blijven, zelfs al is Tom niet meer bij ons.


Metalfans.be-nieuws in je facebook nieuwsfeed?