Decapitated beschuldigd van groepsverkrachting

Gepubliceerd door Jennifer op 12/09/2017 - 20:57

Alle vier de leden van het Poolse Decapitated werden afgelopen zaterdag gearresteerd in het Amerikaanse Santa Ana (California), waar ze net een optreden hadden gegeven. Ze worden werden ervan beschuldigd een vrouw te hebben ontvoerd, na afloop van hun optreden in Spokane (Washington) op 31 augustus. Intussen is bekend dat ze alle vier ook beschuldigd worden van groepsverkrachting. De feiten zouden zich voorgedaan hebben op de tourbus van de band, waar de vrouw samen met een vriendin op was uitgenodigd na afloop van het optreden. Daar zou de vrouw in kwestie naar eigen zeggen door alle bandleden verkracht zijn.

De leden van Decapitated erkennen dat de vrouw op de bus geweest is, maar geven nadien verschillende versies van de feiten. Volgens hun advocaat is er niks aan de hand, en zullen ze volledig worden vrijgepleit. De bandleden wachten momenteel in een gevangenis in Los Angeles op hun uitlevering aan Spokane.

Decapitated is momenteel op tournee met hun nieuwe album Anticult, dat in juli verscheen. Op maandag 6 november komen ze het album aan de Belgische fans voorstellen in zaal De Casino te Sint-Niklaas.


Metalfans.be-nieuws in je facebook nieuwsfeed?