Afscheidstournee toch niet het einde voor Aerosmith?

Gepubliceerd door Jennifer op 03/04/2017 - 21:07

Aerosmith kondigde vorig jaar een afscheidstournee aan onder de naam Aero-Vederci Baby! De legendarische hardrockband trekt van mei tot begin juli door Europa, maar vergeet daarbij wel België en Nederland. Uit recente opmerkingen van verschillende bandleden over hun tournee en afscheid, blijkt echter dat de fans zich voorlopig geen zorgen moeten maken.

Zanger Steven Tyler zei dit weekend nog in een interview dat hij er nog steeds enorm van geniet om op te treden met Aerosmith. Hij zegt ook niet zeker te zijn dat de huidige tournee het einde van de band zal zijn. "Een afscheidstournee is het enige wat we nog niet gedaan hadden, misschien dat we onze problemen kunnen vergeten en er met een schone lei uitkomen", aldus de zanger.

Eerder had gitarist Joe Perry al gezegd dat hij niet klaar was om te stoppen met Aerosmith. "Een laatste Aerosmith concert kan ik me gewoon niet voorstellen", aldus Perry. Medegitarist Brad Whitford opperde dan weer dat een afscheidstournee gerust drie tot vijf jaar kan duren.

Aerosmith staat dit jaar onder andere op het Britse Download Festival en het Franse Hellfest, en volgend jaar misschien gewoon terug op Graspop?


Metalfans.be-nieuws in je facebook nieuwsfeed?